Call centar 021/55-35-94, 063/687-134; prodajni salon: Magic Home, Pašićeva 28, Novi Sad Login / Registracija Moj nalog
Odjava
0 proizvoda
>Zašto kupovati u Magic Home? >Popusti >Lista poklona >Poklon bon >Ideje za poklone >Recepti >Obaveštenja >Novo u ponudi
   Početna » Katalog » O nama
     (Unesite naziv ili šifru proizvoda)

Napredna pretraga          >>>
Katalog
KUHINJA (420)
POSLASTIČARSTVO (449)
KRISTAL I STAKLO (41)
UGOSTITELJSTVO (17)
ELEKTROAPARATI (24)
Proizvođači više

Silikopnske modle za torte
O nama O nama

O kompaniji

SMIL je porodična firma osnovana 1993 godine.

Započeli smo sa radom kao SZR SMIL, servis medicinske opreme, preteča SMIL d.o.o. Danas se SMIL d.o.o ubraja među vodeće kompanije u oblasti trgovine visokokvalitetnim artiklima za opremanje stola i stana, kao i opremanja hotela, restorana i poslastičarnica. U svom radu nastojimo uspostaviti ravnotežu između ekonomskog rasta, napretka društva i brige za okolinu. Takođe nastojimo stvoriti savršen sklad lokalnog i globalnog.

Kvalitetni i stručni ljudi, visokog stepena znanja, osnovne su prednosti naše kompanije. Uz brojne robne marke, koje zastupamo na našem tržištu, širok spektar proizvoda kao i dobijene nagrade, našim velikim uspehom smatramo i lojalnost naših potrošača.

Od drugih kompanija se razlikujemo po razumevanju potreba kupaca, visokom kvalitetu proizvoda te uspešnom prilagođavanju sve većim zahtevima tržišta. Naša saradnja sa ino partnerima se zasniva, uglavnom, na bazi ekskluziviteta, odnosno njihovi smo generalni zastupnici i ekskluzivni uvoznici. U Novom Sadu imamo izložbeno-prodajni salon u centru grada veličine 220m2, u kojem prezentujemo asortiman i brendove koje zastupamo.

Istorija

1993.godine Milan Rapaić, osnovao je Servis medicinske opreme. Nakon nekoliko uspešnih godina rada servisa, sagledavši situaciju na našem tržištu, koje je tada bilo osiromašeno, kako sankcijama, tako i drugim neprilikama, želeli smo da našim domaćicama približimo zapadno tržište, te smo 1999.godine stupili u kontakt sa nekoliko poznatih nemačkih firmi sa ciljem zajedničke saradnje.

Asortiman robe koji smo odabrali bili su praktične stvari „sve za opremanje stola i stana“.

Prilikom odabira ino partnera, prvenstveno smo se bazirali na kompanije sa dugom tradicijom i proizvodima visokog kvaliteta. Firme koje smo odabrali, uprkos embargu, ukazale su nam poverenje i prihvatile saradnju, te smo 2000.godine u Novom Sadu, u ulici Pašićeva 28, otvorili prodavnicu sa asortimanom korisnih i ukrasnih predmeta za kuću.

Oduševljenje kupaca je bilo ogromno. Bili smo vrlo posećeni. Neki kupci su se tada prvi put susreli sa predmetima koje su domaćice odavno koristile u Nemačkoj i nekim drugim zemljama.

U prilogu su navedeni neki od komentara upisanih u Knjigu utisaka, nakon otvaranja prodavnice.

Jednostavno je savršeno!

Ovo je radnja koja daje životne radosti i nade!

Osećamo se kao da smo ušli u muzej!

Radujem se kao dete u prodavnici slatkiša!

2002.godine započeli smo saradnju sa Mercatorom u Beogradu, a već 2003.godine naša prodajna mreža se proširila po čitavoj Srbiji.

2004.godne učestvovali smo na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu kao i na sajmu Turizma u Beogradu. Iste godine počeli smo opremati hotele i restorane. Naš cilj je da mi postanemo prvi izbor prilikom izbora asortimana za opremanje ekskluzivnih hotela, restorana I klubova. Naše reference: Hotel Hyatt – Beograd, Hotel Panorama – Novi Sad, Hotel Zira – Beograd, Restoran Vila 69 – Beograd, Grand Casino – Beograd, Hoteli Avala, Bianca – Crna Gora,…

2009.proširujemo hotelski program sa francuskom firmom Pillivuyt i na Sajmu turizma i opreme za ugostiteljstvo osvojili smo dve velike zlatne medalje za kvalitet porcelana Pilivuyt i kristala Schott Zwiessel.

Nastavi

set formi

sablon za torte
Pomoć pri kupovini
Zašto kupovati u Magic Home  
Naručivanje u Magic Home  
Isporuka i plaćanje  
Korisnički servis
Reklamacije  
Zaštita potrošača  
Zahtev za reklamaciju
O nama
Istorija
Naša vizija  
Podaci o firmi  
Kontaktirajte nas  
Pratite nas:
Copyright © 2015 SMIL - Magic Home