informacije i poručivanje: 021-553-594, magichome@magichome.rs

Recepti

Rss

Podkategorije

Čokolada (2)

U mnogim receptima za pečenje kolača čokolada je osnovni sastojak. Čokolada se, zbog svoje osnovne arome, upotrebljava uglavnom za pripremu slatkiša, ali okus gorke čokolade dobro se slaže i sa slanim jelima.

Testenina (4)

Testenina se voli  u svim varijantama! Isprobajte najbolje recepata. Za svaki oblika i vrstu testenine postoji optimalni recept. Dakle, dali će to biti testenina sa umakom, lazanje ili možda slatka tjestenina sa ananasom, izaberite.

Mafini (5)

Svaka vrsta ima drugačiji okus i izgled i izrađuje se drugačije. Za mafine ima puno ideja i recepata. Mogu biti čokoladne, sa voćem, slane, pokušajte, jednostavno je.

Dizana testa (0)

Ništa lepše od mirisa domaćeg peciva... pa još pogača, lisnata, mirisna, ukusna, meka... i sama pomisao na to nagoni te da ponovo praviš. Sve što je potrebno za uspešno kiselo odnosno dizano testo su toplota i vreme - i uspeh je zagarantovan.

Pite (2)

Pite se mogu služiti kao predjela, glavna jela ili dezerti. Još jedna vrsta jela gde vaša mašta ne mora postavljati granice.

Sufle (3)

Sufle je lagano pečeni kolač od žutanaca, sa tučenim belancima, u kombinaciji sa drugim sastojcima. Može se pripremiti sladak ili slan, u specijalnim vatrostalnim posudama.

Povrće (9)

Dok traju topli dani, uvrstite u svoj jelovnik što više povrća, i eksperimentišite s različitim ukusima koje jelu daju začini. Probajte nove recepte za jela bez mesa koji će opiti sva vaša čula...

Kuglof (4)

Kuglof je jedinstveni kolač vojvođanskih krajeva, poreklom iz Nemačke. Nekada je bio nezaobilazni deo trpeze dok se danas uglavnom služi kao dezert.

Rolati (1)

Rolati su kolači koji ne zahtevaju posebno kulinarsko umeće, pa su idelani i za manje iskusne domaćice.

Palačinke (2)

Svaka kuvarica ima svoj način pripreme, kao što i svaki  recept može poslužiti kao orijentir. Najbolje je smesu napraviti nekoliko sati ranije i pustiti da odstoji. 

Jaja (3)

Jaja su vrlo bitna u svakoj zdravoj ishrani. Samo jedno jaje ima mnogo proteina i 9 esecncijalnih amino kieslina. Saznajte nove zabavne načine kako da napravite jela sa jajima.

Torte (5)

Torte su danas neizbežna poslastica bez koje se ne mogu zamisliti venčanje, rođendani ili neka druga veća proslava. Kombinujte razne sastojke, testirajte, eksperimentišite, a zatim oduševite svoje klince, jaču polovinu, rodbinu ili prijatelje.