informacije i poručivanje: 021-553-594, magichome@magichome.rs

Previše radite, a želite da smršate? Ovih 5 "trikova" će vam pomoći u tome

Objavljeno: Zdrav život
Imate problema sa kilogramima? Želite da smršate, ali nemate dovoljmo vremena za dijete?
Ukoliko previše vremena provodite na poslu i ne možete da se pridržavate naprornih dijeta imamo idealno rešenje za vas...
1. Za doručak pojedite nešto slatko
Ako već morate u toku dana da uzmete neku poslasticu, neka to bude ujutru. Dvoljno ćete se zasladiti tako da vam dalji unos šećera u toku dana neće trebati.

2. Hrana neka vam bude iseckana
Možda zvuči čudno da iseckana hrana na sitne delove ima učinak u smanjenju kilograma, ali ima. Psihološki, vaš mozak će registrovati mnogo više hrane na tanjiru, ukoliko je sitno iseckan i time stvoriti iluziju da ste pojeli više, a zapravo ste pojeli taman onoliko koliko vam je potrebno.

3. Jutarnje vežbe
Vežbe su zdrave u bilo koje doba dana, ali veruje se da jutarnje vežbe imaju delotvornije dejstvo u više aspekata. Pored toga što ćete izvajati vaše mišiće, bićete i produktivniji na poslu.

4. Pijte toplu vodu
Iako je čaša hladne vode daleko više osvežavajuća, ali čaša vruće vode će istopiti vaše kilograme. Potrebno je pre obroka popiti čašu vruće vode jer će vam ona dati osećaj sitosti zbog čega ćete pojesti manje hrane.

5. Jedite više
Možda zvuči kontradiktorno, ali istina je. Ukoliko budete jeli češće to će vam pomoći da izgubite kilograme. Idealno bi bilo da jedete pet do šest puta u toku dana, jer će to ubrzati vaš metabolizam i dati vam energiju u kontinuitetu.

Preuezto sa sajta: zena.blic
Tags: