informacije i poručivanje: 021-553-594, magichome@magichome.rs

Zašto kupovati u Magic Home?
Naslovna » Zašto kupovati u Magic Home?

Radno vreme:


Online prodavnica Magic Home radi non-stop. Nema fiksno radno vreme, nema redova ispred radnje ili na kasi.  Za kupovinu se ne morate  posebno da se doterivati. Čak i velika prehlada, ili slomljena noga, ne smeta za online kupovinu. Za kupovinu možete  koristiti bilo koji uređaja za komunikaciju, kod kuće ili na putu.
 

Zaštita podataka:

Vaša kupovina je sigurna. Kada odabereta lozinku, ne prenostite je na 3.osobu.
Sve podatke o kupcima/korisnicima koje nama dostavite se strogo čuvaju i zaštićeni su. Svi zaposleni SMIL-a odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Magic Home prodavnica radi već 14 godina:

Naša firma SMIL doo iz Novog Sada, Pašićeva 28, generalni je zastupnik i ekskluzivni distributer nekoliko evropskih kompanija od 2000.g. U sklopu firme SMIL nalaze se i progavnica i internet prodavnica Magic Home koje svojim kupcima nudi mogućnost kupovine visokokvalitetnih predmeta za opremanje stola i stana, sitan inventar za poslastičarstvvo, kao i za ugostiteljstvo. Kompletnu ponudu koja je prezentovana na internet prodavnici možete pogledati i u našem prodajnom salunu Magic Home, Pašićeva 28 u Novom Sadu.

Detaljan opis podataka artikla:

Program koji zastupamo vrlo je ekskluzivan i kvalitetan:  kristal, porcelan, rostrajno posuđe, escajg, forme za kolače i slično.  
Nudimo najširi asortiman artikala za poslastičarsvo. Svi artikli koji su prikazani u internet prodavnici, dostupni su bez čekanja za kupovinu. Artikli su detaljno opisani sa veličinama i težinom, kao i sa cenom.

Sigurna Isporuka:

Ukoliko robu naručite do 13:30 radnim danom, slanje je istog, a isporuka narednog radnog dana. Cena isporuke je automatski obračunata. Isporuka može biti i besplatna uz promo kod.  Kod cena robe i cena isporuke nema sitnih slova i dodatnih troškova.

Plaćanje jednostavno:

Robu možete platiti kod kurira koji Vam dostavi robu, ne izlazeći iz Vašeg doma, a možete platiti i uplatnicom, po primitku profakture.

Zadovoljan kupac, opet kupac:


Naša ponuda i usluga mora biti takva, da svaki kupac bude zadovoljan. Ukoliko niste zadovoljni u roku od 14 dana možete vratiti artikal koji ste poručili.

Povoljna kupovina i sniženja:

Magic Home nudi svojim kupcima veliki broj artikala koji su na sniženju. Naša sniženja su zaista sniženja. Ako želite, Vi možete biti prvi koji će saznati za sniženja, a možete nam predložiti artikle koji će biti na sniženju.

Kvalitet i Garancija:

Asortiman robe koji smo odabrali bili su praktične stvari „ za opremanje stola i stana“.
Prilikom odabira ino partnera, prvenstveno smo se bazirali na kompanije sa dugom tradicijom i proizvodima visokog kvaliteta.
Artikli u prodaji imaju sve neophodne zdravstvene i sanitarne sertifikate, kao i sertifiakte zemalja iz kojih su isporučene.